Payment methods

Find dine gaver hos gissums.dk

Find dine gaver på gissums.dk

Vi lagerfører og sælger en lang række lækre og flotte produkter fra førende mærkevareproducenter. Hvad enten du kigger efter gaver til køkkenet, stuen eller dig selv. Rig på erfaring og med blik for det unikke, anderledes og høj kvalitet  har gissums.dk  fundet frem til lækre kvalitetsprodukter inden for både personlig pleje og husholdning. Er du derfor på jagt efter den perfekte personlig plejeserie, eller det perfekte køkkenudstyr, er du kommet til den rette shop. Undersøg vores brede udvalg af personlige favoritter, som alle lever op til vores høje krav om kvalitet, funktionalitet og æstetik.

Webshop med passion

Du får her en webshop, der er passioneret i sit arbejde. Vi gør vores yderste for at finde de bedste og mest lækre kvalitetsprodukter til dig. Derfor tager vi årligt på messer i udlandet, hvor vi ofte finder frem til – set med danske øjne – ukendte produkter, som bare venter på at blive udforsket af det danske marked. Vi har dog også anerkendte kvalitetsmærker såsom BaByliss, Panasonic og Morphy Richards, som har været førende på deres produktområde i mange år. Vi sætter netop en ære i, at give dig unikke og eksklusive produkter, som bringer personlig forkælelse ind i din hverdag. Lige fra intelligente køkkenmaskiner, lækre hårplejeserier til skånsomme elektriske hårprodukter.

Fokus på det unikke og kreative

Skil dig ud fra mængden med produkter i unikt design og skab din egen stil. Du får eksklusive produkter både inden for personlig pleje og husholdning. Produkter, der er særligt udvalgt på baggrund af kvalitet, eksklusivitet, smarte funktioner og kreative udfoldelsesmuligheder.
Se blandt andet vores udvalg af professionelle elektriske hårprodukter fra BaByliss PRO. Eller hvad med de fugtgivende og nærende hårolier fra TMT med argan-olie, hørfrø-olie og inca-olie. Vores brede udvalg betyder, at der er noget for enhver smag, enhver stil og ethvert behov. Find dine personlige favoritter blandt vores produkter, og kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål. Vores telefon er åben alle hverdage mellem kl. 10-12. Du er også velkommen til at skrive en mail til info@gissums.dk.