Payment methods

Bagemaskine 17 programmer

Bagemaskine, der ælter, hæver og bager dit brød. Du kan udskyde processen med 12 timer, og sætte maskinen til at holde dit brød varmt 60 min. efter, at brødet er færdigbagt. 17 programmer, der hjælper dig til et friskbagt brød.
Varenummer: 48321

Lagerstatus: Ikke på lager

1.199,00 kr

Beskrivelse

Detaljer

Med Morphy Richards bagemaskine kan du stå op til duften af hjemmebag, og du kan vælge lige de ingredienser, du holder allermest af, samtidig med at du undgår en masse E-numre.

Bagemaskinen har indstillinger til 3 forsk. str. brød på hhv. 450 gram, 680 gram eller 900 gram. Således kan en husstand med 1-2 personer også  undgå for meget madspild.

Du kan sagtens bage brød med groft mel, du kan bage glutenfrit brød, du kan vælge hurtigbagning, hvor du på 70 min. kan få dig et friskbagt brød.

Du kan også få bagemaskinen til blot at ælte og hæve dej for dig til fx småkager og pizzabunde. Der er i alt 17 programmer til alle de forskellige slags opgaver, du måtte ønske.

Herudover kan du vælge, hvordan du foretrækker skorpen skal være, lys og blød, almindelig og mørk og sprød. Der er timer, så du kan påfylde ingredienser om aftenen, og stå op til færdigbagt brød hver eneste morgen. Brødet kan holdes varmt i 60 min. efter færdigbagning. I låget er der et vindue, og med lyset inde i maskinen kan du herigennem holde øje med processen.

  • 17 programmer
  • 12 timers forsinkelse
  • Hold-varm funktion
  • Engelsk opskrift hæfte medfølger
  • 5 skorpeindstillinger

Yderligere information

Yderligere information

Vægt Ikke tilgængelig
Dimensioner (HxBxD) Ikke tilgængelig
Video URL Ikke tilgængelig
.