Payment methods

Smart Home

15 vare(r)

pr. side

15 vare(r)

pr. side

Panasonic Smart Home er et overvågningssystem til hjemmet, som er gjort nemt at installere og anvende. Uanset om du anvender systemet til overvågning af dit hjem mens du er væk, eller du bare tænder/slukker systemet automatisk, giver det dig mulighed for nemt og bekvemt at styre systemet fra din smartphone eller tablet.

Der er ingen månedlige gebyrer, og vores brede pallette af tilbehør giver dig mulighed for at udvide systemet efter dit behov.

Smart Home systemet er utroligt nemt at installere, takket være 1-tryks parring mellem enhederne. Alle Smart Home enheder kommunikerer med hin-anden via ULE som er usynlig for almindelig elektronik. Smart Home systemet virker i op til en radius af 300 meter, så det nemt dækker de vigtigste områder i dit hjem.

Der er masser af anvendelsesmuligheder med Smart Home systemet. Du kan f.eks. aktivere systemet når du går i seng eller når du er væk på ferie – alt sammen gennem app’en på din smartphone eller tablet. Brug app’en til at se op til 4 kameraer på samme tid (split view), tag snap shots eller optag video.