Payment methods

El-kedler

El-kedler

5 vare(r)

pr. side

5 vare(r)

pr. side

Elkedel – kvalitet fra Morpy Richards

Morphy Richards er engelsk design, når det er bedst. Gennem tiden har de fremstillet et væld af eksklusive og elektriske køkkenmaskiner, og en af deres bedste genistreger er Accents-serien med blandt andet elkedler. Her får du både funktionalitet, design og præcision i ét og samme produkt.

Når retrostil møder eksklusivt design

Skal du erstatte din slidte og trætte elkedel, så fortjener en Morphy Richards Accents elkedel bestemt din opmærksomhed. Den pyramideformede og unikke elkedel pynter i ethvert køkken. Med sit flotte metallook og sit tidløse design, behøver du ikke gemme den væk i en afkrog eller i et skab. Elkedlen gør sig godt på dit køkkenbord og gør kogning af vand smartere og mere effektivt. Tilsæt eksklusivitet og kreativitet til dit køkken, og forkæl dig selv og dine gæster med en elkedel, der garanterer hurtig og sikker kogning.

Sæt kulør på hverdagen

En Accents elkedel er lavet i børstet stål med transparent lak i forskellige farver. Du finder således et stort udvalg af spændende farver, som fylder dit køkken med liv og energi. Du kan blandt andet vælge mellem hvid, stål, kobber, lilla, rød og sort. Der er med andre ord rig mulighed for at sætte fart på farverne og skabe rum for leg og kreativitet i dit køkken.

En god start på morgenen

Elkedlen er en del af Accents morgenmadsserie, og du har derfor mulighed for at kombinere med andre lækre køkkenprodukter fra Morphy Richards, som sikrer din morgen – hver dag. Hvad med for eksempel deres smarte toastere eller kaffemaskiner? Hvad enten du ønsker at opgradere enkelte elementer i køkkenet eller skabe en gennemgående rød tråd med køkkenprodukter fra Accents-serien, vil du opleve glæden ved at eje kvalitetsprodukter fra Morphy Richards. Find din nye elkedel fra her på shoppen.