Payment methods

Kaffemaskiner

Kaffemaskiner

6 vare(r)

pr. side

6 vare(r)

pr. side

Kaffemaskiner – til dig, der elsker kaffe

Effektiv kaffebrygning, smart, funktionelt design og intens smag. Lyder det som en kaffemaskine efter dit hoved? Så tag et nærmere kig på vores kaffemaskiner her på KvikogCo.dk. Her finder du både filterkaffemaskiner og perkolatorbryggere af solid kvalitet og med samme høje bryggeevne.

Intelligent kaffebrygning med Morphy Richards

Vælger du en kaffemaskine fra Morphy Richards Accents-serie, får du en filterkaffemaskine som din personlige hjælper i køkkenet. Med sin programmerbare timer-funktion og termostatiske varmeplade får du varm kaffe klar til servering, når du ønsker det. Derudover har glaskanden antidryp hældetud og et filter, der nemt kan rengøres og genbruges. Glæd dig til at stå op til duften af friskbrygget kaffe, eller forbered aftenkaffen til gæsterne allerede inden, de ankommer. Kombiner eventuelt Morphy Richards kaffemaskiner med Accents-seriens andre flotte køkkenprodukter, og skab den perfekte morgenrutine for dig og familien.

Perkolatorbrygning for intens smag

Er en perkolatorbrygger dit favoritvalg inden for kaffemaskiner, finder du her på shoppen moderne perkolatorer i elegant design, som står klar til at give dig en intens kaffeoplevelse. En perkolator beholder smagen af nybrygget kaffe op til flere timer efter brygning. Du indstiller den ønskede styrke, og kaffemaskinen filtrere kaffen indtil styrken er nået. Lad dig selv og dine gæster nyde den fyldige smag og skønne aroma fra den varme kaffe brygget på en perkolator. Her får du ægte kaffe af høj kvalitet.

Find din nye kaffemaskine

Med solid kvalitet og unikt design får du en kaffemaskine udviklet med passion for kafferbrygning. Ønsker du mere viden, eller sidder du inde med spørgsmål om det enkelte produkt? Så er du velkommen til at ringe til os på supporttelefon 36 78 80 83 i hverdage mellem kl. 8-16. D