Payment methods

Køle/fryseskab NR-BN31AW1

Køl 222L/Frys 85L, A++ energimærket. 234kwh energiforbrug årligt. H:185cm., 42dB, No-frost funtion, almindelig kompressor. Bemærk: Leveres fragtfrit til fortovskant.
Varenummer: NR-BN31AW1

Lagerstatus: Ikke på lager

7.499,00 kr

Beskrivelse

Detaljer

Panasonics kølefryseskab NR-BN31AW1 får den fantastiske energibedømmelse A++.
 
Takket være skuffen Fresh Case med fugtighedskontrol kan du holde maden frisk i længere tid. Skuffen Chiller Case er med en temperatur tæt på 0°C det ideelle miljø til opbevaring af friske fødevarer (kød og fisk). Det bedste til dine frosne fødevarer: Uanset om der er tale om kød, grøntsager eller bagværk, er smagen og strukturen bedre, hvis maden bliver frosset hurtigere ned. Jo længere fryseprocessen er, desto mere tid er der til, at vandmolekylerne i fødevarerne kan danne store iskrystaller. Flash Freeze kan ved at blæse en -30°C kold luft ind i den øverste skuffe ikke alene fryse maden hurtigere, men også bevare de fleste næringsstoffer, og fødevarernes vægttab minimeres, når de tøs op igen på et senere tidspunkt.
 
Hygiene Air er en antibakteriel teknologi, som er installeret i luftkanalen. Denne teknologi opnår en desinficeringsrate på 99,9 %* og holder således maden frisk. *Testet af Japan Food Reserch Laboratories. Testmetode: ISO 22196
 
Panasonic NR-BN31AS1 tilbyder ikke kun velkendte løsninger til perfekt opbevaring, men har også forbedret dem. Takket være FlexLift er det let at justere hylderne i køleskabsdøren. Skydere i flere niveauer gør det muligt at indstille hyldehøjden ved blot at flytte hylden op og ned. På den måde er det muligt at opbevare forskellige fødevarer, uafhængigt af deres størrelse og form. De to flytbare dørbeholdere kan rumme 5 kg hver.
 
Kølefryseskabet er udstyret med en rummelig glashylde, Slide'N'Store, der let kan trækkes ud. Det giver dig ikke alene en bedre oversigt over indholdet i køleskabet, du får også lettere adgang til fødevarerne. Hylden er fremstillet i tempereret sikkerhedsglas og kan bære op til 22 kg.

Yderligere information

Yderligere information

Vægt 75 kg
Dimensioner (HxBxD) 186 x 60 x 65 cm
Video URL Nej
.