Payment methods

Køle/fryseskab NR-BN31EX1

Panasonic køle- og fryseskab med A+++. Mange smarte funktioner såsom ChillCase, FlashFreeze HygieneAir, No Frost og mange flere.
Varenummer: NR-BN31EX1

Lagerstatus: Ikke på lager

9.999,00 kr

Beskrivelse

Detaljer

Køleskab fra Panasonic som er A+++ godkendt og rummer 223 liter i køleskabet og 80 liter i fryseskabet. På trods af A+++ mærket har Panasonic sørget for, at skabet har mange smarte funktioner. Deriblandt er VitaminSafe. VitaminSafe sørger for, at dine vitaminer holder sig. Et køleskab uden VitaminSafe teknologi kan ikke sørge for vitaminer eftersom det er helt mørkt, og så mister maden sine vitaminer. VitaminSafe simulerer sollys med forskellige lys som er udvalgt til vitaminerne. Blåt og grønt LED-lys bevarer C-vitaminerne og hvidt lys bevarer D-vitaminerne.

BreatheTech er en japansk teknologi som sørger for, at luftfugtigheden og klimaet er optimalt hele tiden. Det gør den med BreatheTech-membranen som er lavet med traditionel Washi-papir, som kommer fra barken af planter i Japan. Membranen garanterer friskhed, skarphed og en konstant luftfugtighed på 80% til 90%.

Ikke alt har brug for masser af frisk luft under opbevaring, og dertil kommer ChillCase. ChillCase er skuffer som minimerer og samtidig optimerer luftstrømmen til opbevaring af fisk eller kød. Temperaturen er derfor lidt lavere end resten af køleskabet på 0 grader. På den måde kan køleskabet holde bakterieformering nede og forlænger friskheden. ChillCase er også optimalt til langsom optøning af kød, så cellestrukturen bevares og kvaliteten forbliver i kødet.

Hvis noget skal nedkøles hurtigt er FlashFreeze et godt bud. FlashFreeze kan fryse ned til -30 grader. På den måde bevares vitaminer og mineraler bedre, og ved optøning er maden næsten ligeså frisk og lækker som da den blev nedfrosset.

HygieneAir er en antibakteriel luftstrømsteknologi der er integreret i køleskabet luftsystem. En konstant luftstrøm kan fraholde skadelige bakterier og har en desinfektionsgrad på 99,9% (testet af Japan Food Research Laboratories).

No Frost-teknologi sørger for, at der ikke opstår rimfrost i fryseren. Så der skal ikke fjernes underlige isklumper, og ikke engang isklumper fryser sammen.

Det børstede stål har en belægning af Anti-Fingerprint, som sørger for at holde køleskabet fri for fingeraftryk og vedligeholder det stilfulde look.

Yderligere information

Yderligere information

Vægt 71 kg
Dimensioner (HxBxD) 185 x 60 x 63,3 cm
Video URL Nej
.