Payment methods

Køle/fryseskab NR-BN31EW1

Panasonic køle-/fryseskab som er A+++ mærket og har mange smarte egenskaber, såsom VitaminSafe, BreatheTech, FlashFreeze mm.
Varenummer: NR-BN31EW1

Lagerstatus: Ikke på lager

9.999,00 kr

Beskrivelse

Detaljer

Køleskab fra Panasonic som er A+++ godkendt. Skabet har mange smarte egenskaber som sørger for, at din mad samt det der ellers normalt opbevares i køl eller frys opbevares optimalt.

Køleskabet har VitaminSafe som sørger for, at dine vitaminer holder. Et køleskab uden VitaminSafe teknologi kan ikke sørge for vitaminer eftersom det er helt mørkt, og så mister maden sine vitaminer. VitaminSafe simulerer sollys med forskellige lys som er udvalgt til vitaminerne. Blåt og grønt LED-lys bevarer C-vitaminerne og hvidt lys bevarer D-vitaminerne.

BreatheTech er en japansk teknologi som sørger for, at luftfugtigheden og klimaet er optimalt hele tiden. Det gør den med BreatheTech-membranen som er lavet med traditionel Washi-papir, som kommer fra barken af planter i Japan. Membranen garanterer friskhed, skarphed og en konstant luftfugtighed på 80% til 90%.

Ikke alt har brug for masser af frisk luft under opbevaring, og dertil kommer ChillCase. ChillCase er skuffer som minimerer og samtidig optimerer luftstrømmen til opbevaring af fisk eller kød. Temperaturen er derfor lidt lavere end resten af køleskabet på 0 grader. På den måde kan køleskabet holde bakterieformering nede og forlænger friskheden. ChillCase er også optimalt til langsom optøning af kød, så cellestrukturen bevares og kvaliteten forbliver i kødet.

Hvis noget skal nedkøles hurtigt er FlashFreeze et godt bud. FlashFreeze kan fryse ned til -30 grader. På den måde bevares vitaminer og mineraler bedre, og ved optøning er maden næsten ligeså frisk og lækker som da den blev nedfrosset.

HygieneAir er en antibakteriel luftstrømsteknologi der er integreret i køleskabet luftsystem. En konstant luftstrøm kan fraholde skadelige bakterier og har en desinfektionsgrad på 99,9% (testet af Japan Food Research Laboratories).

No Frost-teknologi sørger for, at der ikke opstår rimfrost i fryseren. Så der skal ikke fjernes underlige isklumper, og ikke engang isklumper fryser sammen.

Yderligere information

Yderligere information

Vægt 71 kg
Dimensioner (HxBxD) 185 x 60 x 63,3 cm
Video URL Nej
.