Payment methods

Køle/fryseskab NR-BN34AX1

Køle- og fryseskab fra Panasonic med masser af smarte funktioner som FreshCase, ChillCase, HygieneAir, FlashFreeze og meget mere. Samtidig er køleskabet meget miljøvenligt da det er A++ godkendt.
Varenummer: NR-BN34AX1

Lagerstatus: På lager

9.999,00 kr

Beskrivelse

Detaljer

Køle- og fryseskab fra Panasonic som er A++ godkendt. Skabet har mange smarte egenskaber som sørger for, at din mad samt det der ellers normalt opbevares i køl eller frys opbevares optimalt.

Køleskabet skuffer med forskellige formål. En af dem er FreshCase, som egner sig suverænt til opbevaring af frugter og grøntsager. Uanset hvilken frugt eller grøntsag der er tale om og uanset om den er pakket ind i noget, ligger bart eller er skåret op ville FreshCase være det optimale sted, fordi FreshCase bevarer fugtigheden som kan reguleres til hvilken som helst frugt eller grøntsag.

Køleskabet kan passe på dine mest sarte madvarer med ChillCase. ChillCase har en temperatur på 0° C og en lav luftstrøm af fugt som forlænger friskheden af kød meget. Samtidig er ChillCase også en rigtig god mulighed for, at optø fisk og kød, da det vil gå lidt langsommere, men det vil bevare cellestrukturen og opretholde kvaliteten af kødet.

Køleskabet kan også optimere klimaet med HygieneAir som sørger for at der altid er frisk luft i køleskabet så bakterieformering holdes nede. HygieneAir er integreret i køleskabets luftsystem og har en desinfektionsgrad på 99,9% (testet af Japan Food Research Laboratories).

FlashFreeze er en funktion i fryseskabet som er til for at fryse ting ned hurtigt for at bevare friskheden i eksempelvis fisk. FlashFreeze kommer med et skud af luft som er -30° C. På den måde holder vitaminer, mineraler, næringsstoffer og kød meget længere og holder meget bedre.

Køleskabet har No Frost funktion, så der opstår ikke irriterende rimfrost som skal fjernes inden skuffer fryser fast. Funktionen er så effektiv at selv ikke isterninger fryser sammen ved kontakt. Køleskabet har en induktionskompressor som let holder det hele koldt og samtidig ikke larmer. Kompressoren har ikke behov for at køre hele tiden da køleskabet isolerer kulden indenfor, og når kompressoren ind imellem kører kommer den ikke over 42 dB.

Køleskabetsdøren åbner op til 145°.

Yderligere information

Yderligere information

Vægt 79 kg
Dimensioner (HxBxD) 206 x 64 x 75 cm
Video URL Tysk YouTube video
.