Payment methods

Argan Oliedråber 100ml

Denne marokkanske olie giver øjeblikkelig glans og blødgør håret, så det ikke kruser. Argan olien fedter ikke, men absorberes med det samme i håret, og giver det en strålende glans. Udglatter håret silkeblødt, og giver et fyldigt og sundt udseende.
Varenummer: BAOIL3E

Lagerstatus: På lager

159,95 kr

Beskrivelse

Detaljer

BaByliss PRO Argan Oil Treatment  

Oliedråber, 100 ml.  Alkoholfri                         

Denne marokkanske argan olie fra BaByliss PRO er meget drøj i brug. Drøjere end mange andre argan produkter på markedet. 

Denne dyrebare olie hjælper med at beskytte mod skader forårsaget af vejrpåvirkning, kemikalier, overdreven brug af varme fra glattejern, føntørrere og andre stylingprodukter. Det giver langtidsvirkende fugt, reducerer kruset hår og spaltede spidser. Kan bruges af alle hårtyper. BaByliss PRO Argan Oil er et førsteklasses hårplejemiddel. Brug blot nogle få dråber, som fordeles i hænderne og gnides ind i håret. Kan anvendes i både tørt og vådt hår.

Olien bruges også til tør hud, Perfekt til alle hudtyper. Virker opstrammende og sinker hudens forældelse som følge af sol, forurening, stress og rygning. Modvirker irritation og virker bakteriehæmmende. Olien neutraliserer frie radikaler og virker fugtgivende. Olien skulle også være god i tilfælde af psoriasis, akne og eksem problemer.

Yderligere information

Yderligere information

Vægt 0,1
Dimensioner (HxBxD) Nej
Video URL Nej
.