Payment methods

Panasonic LED pære 4,4W

Panasonic LED pære med en meget lang levetid på 40.000 timer. 80% LED-energisparepære: forbruger 4,4 W, men har en effekt som en 20 W i energiklasse A. Kompakt størrelse, 300 graders lys (E27-sokkel).
Skaber atmosfære og har samme kvalitet som en glødepære.

Varenummer: LDAHV4L27CG

Lagerstatus: Ikke på lager

139,95 kr

Beskrivelse

Detaljer

LED-skruepære E27 nostalgisk klar 4,4 W = 20 W 2.700 K varm hvid 40.000 timer (Energiklasse A)

LED-pærer med meget lang levetid: Panasonic byder på en levetid på op til 40.000 timer, hvilket svarer til ca. 40 år (ved 2,7 timers brug pr. dag)

LED giver 100% lys øjeblikkeligt. Så nu er det slut med at vente på, at pæren varmer op. Nu kan du endelig bruge den i en trappeopgang eller i badeværelset, eller hvor end du har brug for, at lyset tændes 100% med det samme.

Tændcyklusser: Panasonics LED-kredsløb er kendetegnet ved et næsten ubegrænset antal tænd og sluk-cyklusser (100.000 gange), uden at levetiden påvirkes. Så nu kan du tænde og slukke pæren, lige så mange gange du vil.

Høj effektivitet: Panasonics LED-pærer er ? ud over at være i energiklasse A ? også meget effektive med 48 lm/W og har en høj lumenvedligeholdelse på 70% i slutningen af pærens levetid og en høj farvegengivelse på 80%

Anbefalinger til, hvordan du fjerner resterne af en knust pære: Hvis en pære går i stykker, påvirker det ikke dit helbred, da den ikke indeholder kviksølv. Hvis en pære går i stykker, skal du fjerne delene ? helst med handsker på.

Anbefalinger til, hvordan du bortskaffer udtjente pærer: LED-pærer er elektroniske enheder og skal behandles som særligt affald. De skal derfor afleveres hos din lokale genbrugsstation til genanvendelse.

Yderligere information

Yderligere information

Vægt Ikke tilgængelig
Dimensioner (HxBxD) Ikke tilgængelig
Video URL Ikke tilgængelig
.