Payment methods

Glattejern

Glattejern

7 vare(r)

pr. side

7 vare(r)

pr. side

Glattejern – glat og sundt look

Er du træt af det gamle og nedslidte glattejern? Eller er du på jagt efter et nyt, som giver en så skånsom glatning af håret som muligt? Så er det måske på tide at udvide din hårpleje-garderobe med et glattejern fra BaByliss eller BaByliss PRO. Hos os finder du glattejern fra BaByliss PRO, som især henvender sig til professionelle stylister og frisører. Her får du et produkt, der er udviklet og bygget til at modstå det høje daglige slid. Skal du bruge et glattejern til almindeligt dagligt brug i det private hjem, finder du også dette i webshoppen.

Skånsom hårstyling til professionelt brug

BaByliss PRO går til deres yderste for at skabe de bedst mulige produkter. Især frisørbranchen har stor gavn og glæde af deres elektriske hårprodukter. Som frisør står du ofte med et glattejern, en hårtørrer eller et krøllejern i hånden. Du bruger altså mange timer på styling af håret og ikke kun klip. Det er derfor vigtigt, at du har de bedste og mest lette produkter ved hånden. Skånsomme for led og arme. BaByliss PRO er eksperter i fremstillingen og udviklingen af elektriske produkter, som opfylder den moderne frisørs behov – både hvad angår kreativ udfoldelsesmulighed og fysisk belastning.

Morgendagens teknologi til din styling

Når du står med et produkt fra BaByliss PRO, står du med ren luksus i hånden. Når du fører jernet igennem håret, vil du opleve, hvor ubesværet den glatter håret for en smuk og glansfuld finish. Her på shoppen er glattejernene blandt andet udstyret med: Diamantkeramisk belægning (jævn varmefordeling) - Flydende plader (sikrer et jævnt og kontinuerligt tryk) - ION-teknologi (modvirker statisk elektricitet) - Samt meget mere. Skab et hurtigt, langtidsholdbart og glat resultat med konstant og jævn varmefordeling, som sikrer dig et minimalt slid på håret. Vi har glattejern til ethvert formål og til ethvert behov. Klik dig ind og læs mere om det enkelte produkt, eller kontakt os for yderligere information.