Payment methods

Hårklippere

Hårklippere

11 vare(r)

pr. side

11 vare(r)

pr. side

Hårtrimmer - Fleksibel og effektiv klipning

BaByliss og BaByliss PRO har udviklet en lang række professionelle og effektive hårtrimmere, der forener præcision, design og ydeevne. Det giver dig en perfekt og præcis klipning af dit hår. Fold dine kunstneriske færdigheder ud, og skab flotte og kreative mønstre med en hårtrimmer, som passer til dig og dine behov.

Komfortabel hårtrimmer med højteknologisk klippeevne

Når du står med en hårtrimmer fra BaByliss PRO i hånden, er passionen for design og ydeevne ikke til at tage fejl af. Du får et produkt, du kan stole på og holde ud at arbejde med, og du vil hurtig opdage, hvor nemt og effektivt, den skærer håret. Det topprofessionelle og specielt konstruerede skær-klippe system giver en nem og præcis klipning, som hverken hiver i eller slider på håret. Med høj hastighed, stærk motor og 3-D slebne skær, er din hårtrimmer sikret en lang levetid, og du kan med præcisionstrimning for alvor slippe kreativiteten løs og lave flotte mønstre.

Shaver og skægtrimmer

I shoppen finder du også vores professionelle og effektive shavere og skægtrimmere. Du får både en tæt, jævn og skånsom barbering – selv de mest vanskelige steder. Uanset om du skal have en tæt barbering eller blot trimme skægget, har vi den rette shaver eller skægtrimmer til dig. Har du spørgsmål til vores produkter, eller ønsker du hjælp til at finde det helt rigtige produkt, er du velkommen til at kontakte os.