Payment methods

Hårpleje

Der er ingen produkter i denne kategori.

Nærende hårpleje til mænd og kvinder

Vi gjort vores yderste for at finde de bedste hårplejeserier til dig. Du finder i shoppen derfor et bredt udvalg af de mest lækre og plejende kvalitetsprodukter inden for hårpleje fra franske BaByliss PRO og italienske TMT.

Pleje af alle typer hår

Søger du eksempelvis en lækker hårmaske til tørt eller ødelagt hår? Eller hvad med en hårolie, som kan holde styr på lokkerne? Vores hårplejeserier dækker alt lige fra leave in hårpleje til shampoo til enhver hårtype: Tykt som tyndt, krøllet som glat. Uanset om du søger en håropbyggende, forstærkende eller fugtgivende hårpleje, har vi produktet til dit behov.

Fugtgivende og nærende olier fra TMT

TMT er kendt for deres nærende Inca oil-serie, som er rig på plejende næringsstoffer, der let trænger ind i håret, og giver det den pleje, det har brug for. Serien rummer blandt andet leave in hårpleje, hårolie, hårmaske og shampoo til både mænd og kvinder. Inca oil-serien er især god til tørt og ødelagt hår, da produkterne nærer, plejer og fugter håret. Prøv også at smøre lidt af overskudsolien på huden, og oplev effekten på din tørre eller irriterede hud. Også her vil du blive glædelig overrasket over inca-oliens plejende effekt.

Skal håret på solferie?

Så beskyt det mod sol, vind, klor og salt. Vores fantastiske solserie fra TMT indeholder blandt andet en shampoo, hårolie, solcreme, hårmaske m.m. Produkterne indeholder et UV filter, der styrker håret, forhindrer udtørring, holder på farven og bibeholder hårets naturlige glans.

Find din favorit inden for hårpleje

Vi hjælper dig gerne i din søgen efter den helt rette hårpleje, så dit hår for den behandling, det har brug for – fra rod til spids. Kontakt os i hverdage mellem kl. 8-16 på telefon 36 78 80 83.