Payment methods

Krøllejern

Krøllejern

10 vare(r)

pr. side

10 vare(r)

pr. side

Krøllejern – krøl til hverdag og fest

Ønsker du at få perfekte krøller, der holder? Så er du kommet til rette shop. Vi fører et bredt udvalg af krøllejern fra favoritten inden for elektroniske hårplejeprodukter – BaByliss. Med et krøllejern fra BaByliss forenes design, funktion og kreativitet i et enkelt produkt. Mærk forskellen, og spar tid, sved og tårer med et ægte kvalitetsjern.

Skånsom og effektiv styling

BaByliss er netop kendt for sin passionerede og innovative udvikling af produkter til hårstyling. Den jævne varmefordeling, varmestabilitet og kontrol er med til at sikre dig et holdbart og optimalt resultat med mindre friktion og derfor minimalt slid på håret. Her på shoppen finder du krøllejern med forskellige funktioner og muligheder. Vælg blandt andet imellem: Klemkrøllejern, Bølgekrøllejern, Pigkrøllejern, Luftkrøllejern og vores populære Miracurl. Har du brug for reservedele til dit krøllejern, står vi også klar til at hjælpe dig. Vi er Danmarks førende leverandør af BaByliss reservedele.

Slip kreative og flotte krøller løs

Tro mod traditionerne og med innovative og inspirerende funktioner, giver BaByliss dig et krøllejern med det bedste grundlag for perfekte krøller til enhver lejlighed. Skab glamourøse, romantiske, elegante, artistiske eller hverdagskrøller. Mulighederne er mange og kun fantasien sætter grænser. Aldrig har det været nemmere – eller sjovere – at skabe det perfekte look med smukke krøller. Har du brug for rådgivning, eller har du et spørgsmål til et produkt? Så er du velkommen til at ringe på telefon 36 78 80 83 i hverdage mellem kl. 8-16.