Payment methods

Salter personvægt 9174WH3R

Super smart personvægt som kan give masser af informationer omkring dit helbred, uden at du behøver gå til lægen eller lignende.
Varenummer: 9174WH3R

Lagerstatus: Ikke på lager

499,95 kr

Beskrivelse

Detaljer

Person fra Salter som gemmer mere i sig end hvad ses på overfladen. Denne personvægt kan selvfølgelig måle vægten på en person, men denne personvægt er i stand til at:

  • Måle din fedt procent
  • Måle procenten af vand i din krop
  • Måle procenten af muskelmasse i din krop
  • Udregne mængden af hvor mange kilogram knogler der er i din krop
  • Udregne din BMI ('Body Mass Index' er en medicinsk accepteret enhed som indikerer en sund vægt i forhold til højde. Optimal BMI er mellem 18,5 og 25)
  • Udregne din BMR ('Basal Metabolic Rate' er hvor mange kalorier du brænder ved hvile)

Før man kan få disse informationer skal vægten have informationer af brugeren, som køn, højde og alder. Vægten kan huske op til 10 profiler, så du ikke behøver at indtaste dine personlige informationer hver gang.

Athlete Mode fortæller vægten at den skal måle en person som er atletisk, og at den skal forberede sig på, at personen har en krop der måles anderledes.

Fødderne under vægten kan også klare tæpper, og giver et præcist resultat, selv på tæpper. Vægten har et let læseligt bagbelyst display og en ultratynd platform. Hvis en person kun vil have sin vægt, er det bare at træde op, og så giver den ikke andet end vægten.

Husk at hvis de yderligere informationer er ønsket, bør man sørge for at vægten selvfølgelig står på den rigtige profil, for ikke at få forkerte informationer. Vægten tåler ikke mere end 180 kg. Vægten bruger AAA batterier, som medfølger.

Yderligere information

Yderligere information

Vægt 1,8 kg
Dimensioner (HxBxD) 2,5 x 30 x 30 cm
Video URL Nej
.