Payment methods

Premium Panasonic Shaver ES-LV9N

Fembladet premium shaver fra Panasonic, med masser af smarte features.
Varenummer: ES-LV9N

Lagerstatus: Ikke på lager

3.499,00 kr

Beskrivelse

Detaljer

Fembladet shaver fra Panasonic som har en dedikeret laderstation. Shaveren er den fineste hidtil fra Panasonic da den har utrolig komfort and fantastisk præstation.

Hovedet har Multi-Flex 3D, som betyder at hovedet roterer vertikalt, ophøjer sig, sænker sig, drejer fra side til side og tilpasser sig så hovedet hele tiden rører huden med skæret rigtigt og behageligt.
Skæret i shaveren har en shaver sensor som føler hvor meget skæg der er, om det er langt skæg eller små stubbe, og tilpasser mængden af kraft motoren lægger i, så du får nok power til at fjerne skægget, men ikke så meget at det på nogen måde skader din hud.
De forgyldte rullehoveder i skæret, kaldet smooth sliders, hjælper shaverens hoved til at glide lettere over huden, så du stadig føles blød.
Det kæmmede blad fanger de længere hår, som kan gro i diverse retninger, og de modsatrettede blad fanger selv de små hår som har lagt sig ned under hagen.
Den fuldautomatiske laderstation lader ikke kun shaveren, men sørger også for at rense den.
Bagpå sidder en pop-up trimmer som enten kan tage det værste inden en shave men også trimme skægget præcist.

Batteriet lades fuldt op på en time og kan derefter køre 45 minutter non-stop, eller lades op i 5 minutter som giver en fuld shave eller bruges med ledning. Den har automatisk, universel spænding, fra 100 til 240 volt, så den passer i hele verden. Det er et Li-ion batteri.
Tænd-knappen har en rejselås, så shaveren ikke tænder under transport og dræner batteriet eller ødelægger noget.
Der medfølger en rejsetaske til shaveren så den er beskyttet.

Yderligere information

Yderligere information

Vægt 0,99 kg
Dimensioner (HxBxD) Nej
Video URL Nej
.