Payment methods

Køle/fryseskab NR-B53V2-XE

Flot, hvidt amerikaner køleskab fra Panasonic som er A++ godkendt og samtidig har mange, smarte funktioner indbygget.
Varenummer: NR-B53V2-XE

Lagerstatus: På lager

21.999,00 kr

Beskrivelse

Detaljer

Køleskab fra Panasonic med 324 liter i køleskabet og 206 liter i fryseskabet som er A++ godkendt. På trods af det lave energiforbrug har køleskabet mange, smarte funktioner. Deriblandt er VitaminSafe. VitaminSafe som sørger for, at dine vitaminer holder sig. Et køleskab uden VitaminSafe teknologi kan ikke sørge for vitaminer eftersom det er helt mørkt, og så mister maden sine vitaminer. VitaminSafe simulerer sollys med forskellige lys som er udvalgt til vitaminerne. Blåt og grønt LED-lys bevarer C-vitaminerne og hvidt LED-lys bevarer D-vitaminerne. VitaminSafe har sin egen dedikerede skuffe.

Køleskabet har også en skuffe til kød og fisk som hele tiden er 0°C og har en lav luftfugtighed og samtidig en konstant, lav luftgennemstrøm så bakterieformering holdes nede meget bedre end normale skuffer i andre køleskabe.

Frugt og grønt har også sin plads i køleskabet og især dette køleskab hvor den har sin egen FreshCase, som er en skuffe der hele tiden er 5°C og har en høj luftfugtighed, som er lige tilpas til frugt og grønt.

HygieneActive er en funktion som er integreret i luftsystemet der sikrer en jævn luftcirkulation og holder varerne friske.

Udenpå har køleskabet et flot touch display som lader dig styre temperatur i både køleskabet og fryseskabet. Derudover er der på fryseskabets yderside en vand- og isterningedispenser, som lader dig simpelt cirkulere mellem kold vand, små isterninger og normale isterninger. Isterningebeholderen sidder i fryseskabsdøren og fylder sig selv, så du ikke skal tænke på det.

Køleskabet har en induktionskompressor som let holder det hele koldt og samtidig ikke larmer. Kompressoren har ikke behov for at køre hele tiden da køleskabet isolerer kulden indenfor, og når kompressoren ind imellem kører kommer den ikke over 38 dB.

Dørene åbner 150°.

Yderligere information

Yderligere information

Vægt 137 kg
Dimensioner (HxBxD) 186 x 92 x 71 cm
Video URL Nej
.