Payment methods

Sparepære 14W=75W, E27

Varenummer: EFD14E27HD3E

Lagerstatus: Ikke på lager

49,95 kr

Beskrivelse

Detaljer

Energibesparende Spiral pære 14W, 2700Kelvin, Varm hvid, 10.000 timer

Levetid: Panasonics sparepærer kan opnå en levetid på 10.000 timer, hvilket svarer til ca. 10 år med et forbrug på 2,7 timer om dagen.

Hurtigt lys: Panasonic quick-start teknologi: Ingen grund til at vente på, at en energisparepære opnår fuld effekt. Du kan endelig også bruge det på trapper og i badeværelser, hvor lyset skal tænde hurtigt.

Holdbarhed: Den lange holdbarhed i kredsløbet muliggør hyppige skift mellem tænd/sluk uden at forkorte levetiden.

Miljøvenlighed: Panasonics lyskilder indeholder ingen flydende kviksølv, men derimod amalgam teknologi, som er et sikrere alternativ til flydende kviksølv. Selv om pærerne skulle gå i stykker, vil der ikke blive frigivet noget kviksølv til atmosfæren. Alle pærer er lavet af blyfri glas.

Effektivitet: Udover at være A-mærket energimæssigt, er Panasonics økonomi pærer nummer 1 i effektivitet (op til 70 lm/W) med høj bevarelse af lumen ved pærens afslutning. Dertil har den en meget høj farvegengivelse på hele 84%.

Bortskaffelse: Det er ekstremt usandsynligt, at dit helbred tager skade, hvis pæren skulle knuses. Det anbefales i alle tilfælde, at der i så fald skal luftes ud i 30 min. og delene fjernes med handsker op. Put glasskårene i en lukket plasticpose, og aflever det på din lokale genbrugsplads. Brug ikke en støvsuger.

Yderligere information

Yderligere information

Vægt Ikke tilgængelig
Dimensioner (HxBxD) Ikke tilgængelig
Video URL Ikke tilgængelig
.